خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی کمک به کودکان سرطانی موسسه محک کمک به کودکان سرطانی موسسه محک
خرید شارژ ایرانسل و همراه اول و رایتل،پرداخت قبوض و خرید بسته های اینترنتی کمک به کودکان سرطانی موسسه محک

خلاصه  آمارِ  موضوعِ  اس سی پی ۱۵۹۱ ستاره ی سقوط کرده
زمان کنونی: 2025/09/15، 17:53:32
کد تاپیک: 355 - لینک تاپیک:
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: Clam
آخرین ارسال: Clam
پاسخ 1
بازدید 1

[-]
کلمات کلیدی
کرده سی سقوط اس ی ستاره ۱۵۹۱ پی

اس سی پی ۱۵۹۱ ستاره ی سقوط کرده
آفلاین Clam
Unknown User
**
لایـک ها: 0 ، لایـک شده 5 بار در 4 ارسال
شماره شناسه کاربر: 220
حالت من: حالت من

[تصویر:  79fa13_251591-new.jpg]

اس سی پی ۱۵۹۱

کلاس شئ: کیدر

SCP 1591

Object Class: Keter

اس سی پی ۱۵۹۱ یه مجسمه شیشه ای معلق هست،وزن کلی این اس سی پی ۱۶۹.۲ کیلوگرم هست.

بنیاد تلاش کرد تا ببینه میتونه کاری کنه که تاثیری روی معلق بودن این مجسمه بذاره یا نه که ناموفق شد.این اس سی پی نوری رو تولید میکنه که اگه یه چیز مایع مث آب بهش برخورد کنه انقدی دماش کم میشه که یخ میزنه،اگه نور این اس سی پی با موجود زنده ای تماس برقرار کنه اون موجود دیگه نمیتونه حرفی بزنه و سعی میکنه که از نور این اس سی پی دور بشه،و اگه موفق بشه که از نور این اس سی پی فرار کنه ناپدید میشه(یعنی اگه نور این اس سی پی به یکی برخورد کنه دیگه کارش تمومه و بالاخره انقدی تلاش میکنه که از نورش فرار کنه و وقتیم فرار کرد دیگه ناپدید میشه و چیزی ازش باقی نمیمونه)

ضعف این اس سی پی نور قوی تر از خودش هست و اگه نور قوی تر از خودش بهش برخورد کنه قدرت و شدت نور خود اس سی پی ۱۵۹۱ کمتر از قبلش میشه(الان ۱۰،۰۰۰،۲۳۰،۴۵۰ لوکس قدرت و شدت نورشه و به راحتی نمیشه قدرتشو کمتر کرد)

وقتی که سال ۱۹۴۰ تو ایتالیا پیدا شد،قدرتش خیلی کمتر از الانش بود،شدت نورش به قدری ضعیف و کم بود که ۸۲ ساعت(۳ روز ۱۰ ساعت)طول کشید که بتونه بلوک چوبیو به طور کامل از بین ببره

اما بعد از اتفاقاتی که افتاد نور این اس سی پی کم کم قوی و قوی تر شد

برای نگهداری از این اس سی پی باید از ۳۰ عدد نورافکن استفاده بشه تا نور این اس سی پی به جایی برخورد نکنه،هر ۱ ماه یه بار این نورافکن ها توسط یه Class D جایگزین میشه چون این اس سی پی به قدری قوی هست که تو یه ماه میتونه تاثیراتشو روی نورافکن های قدرتمند بذاره و باعث میشه که نورافکن ها ضعیف تر بشن.

چرا نورافکن؟همونطور که گفتم شدت نور اس سی پی ۱۵۹۱ وقتی که نور یه چیزی که نورش قوی تر از این اس سی پی هست،باعث ضعیف تر شدن نور این اس سی پی میشه و واسه اینکه اس سی پی ۱۵۹۱ قوی تر از قبل نشه از نورافکن استفاده میکنن

اس سی پی های مرتبط:اس سی پی ۲۸۰

این بیشتر توضیحاتی که توی سایت بنیاد بود رو گفتم،یعنی یکم طولانی تر و همه ی چیزایی که گفتم از خود سایت بنیاد بوده و ممکنه حتی یه جاهاییش اشتباهی چیزی بوده باشه ولی همش توی خود سایت بوده و از هیچ جای دیگه ای نیس.

و اینم بگم که خیلی نوشتنش کار سختی نبود ولی ۳ هفته طول کشید بخاطر اینکه یکم توضیحاتش پیچیده هم بود و مجبور شدم یه جایی بنویسمشون و بعدش کپیشون کنم تا یه وقت حذف نشن و نره از اول که دوباره بخوام همه ی اینارو بنویسم

واقعا کار سختی بود ۳ هفته واقعا واسه فقط یه اس سی پی کم نیستا خیلی زیاده ولی واقعا ارزششو داره حداقل واسه خودم به هر حال.حتی ممکن بود دیرتر دربارش بذارم.
(حداقل خوبه که همین یکیو گذاشتم.)

Ermm

کمک به کودکان سرطانی موسسه محک
امضای  Clam دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
لایـک شده توسط سعید ابول مشدی
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری موضوع
اشتراک گذاری موضوع در واتساپ اشتراک گذاری موضوع در تلگرام اشتراک گذاری موضوع در پینترست اشتراک گذاری موضوع از طریق ایمیل اشتراک گذاری موضوع در توییتر

برای ارسال نظر حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید.
برای اینکه بتوانید نظری ارسال کنید باید عضو سایت باشید.
ایجاد حساب کاربری
برای عضویت در سایت ما ، ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
یا
ورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

بازدیدکنندگان موضوع
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
کاربرانی که این موضوع را مشاهده کرده اند: سعید ابول مشدی، Emir

task